annaimarta
per en 12 Febrer 2011
1,596 Vistes

Aquesta recepta... malgrat poder semblar insulsa, de dieta estricta o per malalts.... té un gran simbolisme per nosaltres... digue'm-ne que va marcar l'inci de tot plegat!!! I com sempre passa en aquests casos... sense la més mínima de les intencions....


Doncs res... aquí va la recepta!


Nosaltres li hem posat aquest nom, perquè la vam fer com a primer plat en el nostre primer sopar, que va ser japonès, i de la Sirena!!! Sísí! la veritat és que tant els makis, com els negrini congelats de la Sirena, per sortir de l'apuro, són més que excel·lents!

Ingredients per al caldo:

- Aigua

- Api, Julivert, Ceba i Porro

- Pebre

- Xampinyons frescos laminats

1r. Poseu una olla al foc amb aigua; quan comenci a bullir afegiu-hi les verdures i deixeu-ho fer bullir una bona estona. Com més estona estigui bullint, més gust tindrà el caldo.

2n. Un cop estigui, apageu el foc i deiecu-ho reposar una estona ben tapat.

Serviu-ho, en bols, mirant de posar tant caldo com algunes de les verdures que heu utilitzat.

Al mig de la taula, podeu posar un altre bol ple de xampinyons laminats amb uns pals xinos per a cada persona, per tal què en cas que es vulgui, cadasqú es pugui anar servint xampinyons i introduir-los al caldo.... BONÍSSIM!!!!

Si voleu, al mateix moment de menjar, us podeu especiar el caldo amb una mica de pebre negre recent mòlt!... LA CLASSE!!! I pels dies boirosos i gèlids d'hivern...  IMMILLORABLE!

Sigues el primer a qui li agrada això.