annaimarta
per en 11 Maig 2011
1,149 Vistes

Abans de començar a explicar-vos la recepta... que molt innovadora tampoc no és.... la nostra versió, com la de la major part dels plats que fem, és sense all... una que és al·lèrgica!!! bueno... dicho lo dicho...


Ingredients:

- Cigrons de cultiu ecològic (nosaltres els utilitzem cuits)

- 1 llimona

- Oli d'oliva verge extra (de cal Macià, clar....)

- Tahine

- Sèsam

- Sal, pebre vermell picant, pebre vermell dolç i comí


Passos a seguir:

1. Agafem els cigrons, els passem per un colador, per tal de què treguin tot el suc, els passem per l'aigua freda i els aboquem en un recipient adequat per poder-ho després triturar amb el túrmix.

2. Hi afegim el suc de mitja llimona i oli d'oliva

3. Ho triturem ben triturat fins que quedi una massa ben homogènia

4. Hi afegim una culleradeta de tahine, i ho remenem ben remenat

5. Hi posem el dit i ho provem.... i ja.... hi posem la sal que creguem... o més oli o.... depén del paladar!

5. Ho disposem en un bol, o en un platet, i hi espolvoregem una mica de pebre vermell picant, pebre vermell dolç perquè tingui més coloret, unes quantes llavors de sèsam i un raig d'oli d'oliva.... I listos!!! a menjar com es vulgui!