annaimarta
per en 4 Març 2011
1,194 Vistes

Ingredients:

-          carn picada de vedella halal

-          patates

-          tomàquets

-          ceba

-          julivert fresc

-          oli d’oliva

-          sal i pebre negre

 

Preparació:

  1. Prepareu una mena d'hamburgueses amb la carn, la ceba, el julivert, la sal i el pebre negre recent mòlt, tot trinxat molt menut.
  2. Feu bullir dues o tres patates sense pelar amb una olla fins que quedin toves però no desfetes; deixeu-les una estona que es refredin, peleu-les i talleu-les a rodanxes no massa fines.
  3. En una font que pugui anar al forn, feu-hi una primera capa amb les hamburgueses; cobriu-les amb patates tallades a rodanxes, i damunt de tot, poseu-hi una capa de rodanxes de tomàquet i una mica de julivert fresc. Amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva i enforneu-ho fins que sigui cuit.

 

És un segon, o un plat únic molt molt bo.... no massa pesat, ja que no hi ha res fregit (malgrat que en la recepta original, les patates creiem que les fregeixen prèviament) i que sincerament no cal acompanyar de res més, perquè les patates i el tomàquet que em cuit amb les hamburgueses ja ens fan d’acompanyament!

 

PROVEU DE FER-HO A CASA, VAL LA PENA!

Sigues el primer a qui li agrada això.