annaimarta
per en 2 Març 2011
2,171 Vistes

 

PASTISSET DE BOLETS VARIATS (à notre façon)

Ingredients:


- Massa brisa o de pasta de full

- Xampinyons frescos, ceps i mocoses (de ca l'Eladi)

- Mantega de soja

- Nata per cuinar de soja

- Vi blanc sec

- Julivert fresc

- Sal i Pebre

 

Passos a seguir:

1. En una paella, posar-hi mantega a desfer i afegir-hi els diferents tipus de bolets, i anar-los coent. A mesura que vagin estan fets, tireu-hi una mica de sal.

2. A continuació, afegiu-hi una mica de vi blanc, la nata per cuinar de soja i el julivert i anar-ho remenant fins que quedi una barreja ben lligada.

3. Estirar la massa de pasta de full o brisa, i fer-ne quatre rodones (de la mida dels motlles aquests que tenen forma de circumferència). Posar-ho al forn durant una estoneta amb paper de plata per tal, que les rodones de massa es coguin.

4. Un cop feta la pasta, ja només queda muntar el plat: Agafem una plata que pugui anar al forn, i la cobrim amb paper de forn o d'alumini. Damunt i col·loquem el motlle rodó que ens servirà perquè el pastisset no es desmunti i hi col·loquem, una rodona de massa; damunt amb l'ajuda d'una cullera hi posem la barreja dels bolets, i ho tornem a cobrir amb una altra rodona de massa. Per damunt hi tirem una mica més de nata per cuinar i un pelet de formatge ratllat.

5. Ho introduïm de nou al forn a gratinar uns tres minuts i llestos!!!! BUNÍSSIM.... DE VERITAT!!!!

Sigues el primer a qui li agrada això.