PASTISSET DE BOLETS VARIATS (à notre façon)
Ingredients:
- Massa brisa o de pasta de full
- Xampinyons frescos, ceps i mocoses (de ca l'Eladi)
- Mantega de soja
- Nata per cuinar de soja
- Vi blanc sec
- Julivert fresc
- Sal i Pebre
Passos a seguir:
1. En una paella, posar-hi mantega a desfer i afegir-hi els diferents tipus de bolets, i anar-los coent. A mesura que vagin estan fets, tireu-hi una mica de sal.
2. A continuació, afegiu-hi una mica de vi blanc, la nata per cuinar de soja i el julivert i anar-ho remenant fins que quedi una barreja ben lligada.
3. Estirar la massa de pasta de full o brisa, i fer-ne quatre rodones (de la mida dels motlles aquests que tenen forma de circumferència). Posar-ho al forn durant una estoneta amb paper de plata per tal, que les rodones de massa es coguin.
4. Un cop feta la pasta, ja només queda muntar el plat: Agafem una plata que pugui anar al forn, i la cobrim amb paper de forn o d'alumini. Damunt i col·loquem el motlle rodó que ens servirà perquè el pastisset no es desmunti i hi col·loquem, una rodona de massa; damunt amb l'ajuda d'una cullera hi posem la barreja dels bolets, i ho tornem a cobrir amb una altra rodona de massa. Per damunt hi tirem una mica més de nata per cuinar i un pelet de formatge ratllat.
5. Ho introduïm de nou al forn a gratinar uns tres minuts i llestos!!!! BUNÍSSIM.... DE VERITAT!!!!