annaimarta
per en 12 Febrer 2011
1,205 Vistes

Per aquesta recepta... fàcil, boníssima, lleugera i ideal com a segon plat després d'una tartiflette, hem deixat el nom en francès, ja que correspon al segon plat que vam fer en el sopar tèmàtic "sur la France"....
 Però bé... ja veieu... peix al vi!!!! jejejeje....


Ingredients (2 p):

- 2 filets de limanda

- 2 o 3 échalottes tallades fines

- 30 gr de mantega de soja o normal

- 20 cl de vi blancsec

- juivert fresc

- sal i pebre recent mòlt

 

Passos per fer el peix al vi:

1r. Pre-escalfeu el forn a 200ºC

2n. Salpebreu els filets de peix i afegiu-hi també el jullivert

3r. Unteu generosament una font que pugui anar al forn, amb la mantega, cobriu amb la meitat de les échalotes que eu tallat, damunt coloque-hi el peix i torneu a cobrir-ho amb les échalottes tallades restants.

4rt. Cobriu la font amb el vi blanc sec i tapeu-ho amb paper d'alumini

5è. Poseu-ho al forn a coure durant 10 minuts i llestos!

 

És un plat molt suau, però amb poc condiment, amb la qual cosa es disfruta molt del sabor propi del peix  i de l'aroma i el suquet que ha deixat el vi.... proveu-lo!!!

 

Per brindar el pa us proposem, com en el cas de la tartiflette un vi Del Iris Gewrztraminer 2009. Celler del Montsec (Costers del Segre) .... però vigileu si l'endemà heu d'anar a treballar.... té un gust realment molt bo, i baixa com l'aigua!!! aix! però resulta que és vi!

AU, DISFRUTEU!

 

Sigues el primer a qui li agrada això.