annaimarta
per en 2 Març 2011
1,759 Vistes

SALMÓ AL FORN AMB PURÈ DE COLIFLOR

 

Per fer aquesta recepta, és molt molt aconsellable comprar un tros de salmó sencer, amb la pell.

 

Preparació del salmó:

 

1r. Netejar i escórrer el salmó, i disposar-lo en una font que pugui anar al forn amb la pell a sota, i posar-lo a coure al forn, tal qual… SENSE CAP CONDIMENT…. NI SAL, NI UN RAIG D’OLI, NI RES!!! L’estona de cocció dependrà del tamany de la peça… però aviat està cuit…. Més que res que si us passeu de cocció, serà massa sec i no valdrà res !

 

2n. Un cop cuit, afegiu-hi sal i pebre i listos !!!! Alucinareu…. De veritat…. Amb aquest tipus de cocció es conserva moltíssim el sabor original del peix, i és relament molt molt gustós!

 

Per fer el purè de coliflor:

 

Ingredients:

-          1/2 coliflor

-          3 cullerades de nata per cuinar de soja

-          1/2 ratlladura de llimona

-          1 cullerada de tàperes picades

-          1 ou dur picat

-          ½ culleradeta d’estragó

 

Passos a seguir per fer el purè:

 

  1. Posar la coliflor a bullir, i un cop estigui feta, passar-la pel túrmix fins que quedi suau i cremosa.

  2. Afegir-hi la nata per cuinar, la ratlladura de llimona, les tàperes, l’ou dur i l’estragó, i barrejar-ho bé. I listos!!!!

 

Veureu…. Al menys a nosaltres ens ho va semblar, que és un puré amb un gust especial, diferent als gustos als que estem habituats ! I sí, és cert: amb el salmó queda molt bé, i molt noruec!!!

 

VAL LA PENA PROVAR-HO!!!!

Sigues el primer a qui li agrada això.