annaimarta
per en 11 Maig 2011
1,328 Vistes

Ingredients:

- Taronges

- Canyella en pols

- Canyella en rama

 

1. Agafem les taronges, les pelem tenint cura de treure la part blanca de la taromja també, i les tallem com més en agradi: a daus, en rodanxes, etc.

2. Amb el suc que ha anat vesant al pelar i tallar les taronges, l'afegim al bol on tinguem les taronges tallades. Evidentment si el suc s'ha desparramat damunt del màrmol o el que sigui, n'agafeu dues més i en feu suc!

3. En aquest mateix bol on hi tenim les taronges i el suc, i tirem canyella en pols i hi afegim també una rameta de canyella.

4. Ho tapem amb paper film i ho deixem a la nevera perquè es vagi macerant, fins just l'hora que us ho volgueu menjar!


Si voleu, hi podeu afegir sucre.... ja, al gust del consumidor!

Ness
Ho provaré. Ja us diré com ha quedat.
11 Maig 2011