annaimarta
per en 2 Març 2011
1,360 Vistes

TARONGES FARCIDES

Ingredients:

 

8 Taronges

2 cullerades soperes de sucre

½ tassa de licor de menta

Menta fresca

 

  1. Tallar les taronges per la meitat, retirant també els caps, amb l’objectiu que es puguin aguantar damunt d’un plat.
  2. Buidar les taronges amb l’ajuda d’un ganivet i una cullera, i reservar les polpes.
  3. Posar en un bol totes les polpes amb el licor de menta i el sucre, i deixar macerar a la nevera durant 30 minuts.
  4. Servir el postre, farcint les taronges buides amb la polpa macerada i decorar amb unes fulles de menta!!!!

 

Au!!! Aquí el teniu…que no sigui dit, que no es va provar!!!

Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
Pot ser boníssim, però i els que no podem ni tastar l'alcohol, què podem menjar?
15 Març 2011